Assessoraments   

 Des de Mandràgores oferim assessorament i acompanyament a persones estigueu duent a terme intervencions sobre educació sexual i vulgueu replantejar-les i transformar-les i també a persones que vulgueu inciar projectes o activitats educatives relacionades amb les sexualitats.

Assessoraments puntuals

Una sessió 

En  una sessió de treball us acompanyem i assessorem per la creació de nous projectes, activitats o línies de treball i per la transformació i la millora d’intervencions que ja s’estiguin duent a terme. Facilitem un espai on ampliar la mirada sobre la sexualitat i on construir una visió crítica sobre les intervencions que s’estan fent. Us acompanyem a plantejar-ne de noves que siguin coherents amb els objectius i la mirada sobre la sexualitat, us fem preguntes per reflexionar i millorar com a professionals i donem claus i eines metodològiques per aconseguir el canvi que voleu. 

 • Disponible en format presencial i online
 • Sessió de dues a quatre hores.
 • Sessió adaptada en funció de la demanda

 

Assessoraments continuats

Dues o més sessions

En  diverses sessions us acompanyem i assessorem per la creació de nous projectes, activitats o línies de treball i per la transformació i la millora d’intervencions que ja s’estiguin duent a terme. Oferim un espai on poder aturar-vos per observar en quin punt esteu i per pensar què és allò que voleu mantenir i quines coses voleu transformar, un procés per ampliar la mirada sobre la sexualitat, revisar la metodologia, els continguts i les eines pedagògiques que esteu utilitzant i poder fer autoctitica també sobre el rol professional. Aportem eines teòriques i metodològiques i claus per l’acció. 

 • Disponible en format presencial i en línia
 • Mínim dues sessions de dues hores
 • Sessions adaptades en funció de la demanda

Assessorament de la maleta pedagògica

Una sessió 

En  una sessió de treball us acompanyem a plantejar-vos com  incorporar l’educació sexual al vostre espai i us assessorem sobre com utilitzar la maleta pedagògica d’educació sexual i cadascun dels seus materials. També us proposem dinàmiques i eines per fer amb les joves!

 • Disponible en format presencial i online
 • Sessió de dues hores.
 • Sessió adaptadable en funció de la demanda


 

Com incorporem l’educació sexual?

Tres sessions

La nostra proposta es basa en acompanyar-vos a introduir l’educació sexual al vostre centre educatiu o a definir un pla de treball sobre sexualitat a taules de salut que aglutinin diversos agents del municipi.  A través de tres sessions i de treball autònom us plantegem fer formació teòrica, una diagnòsi de l’estat de l’educació sexual al territori i una proposta de pla de treball que inclogui objectius, accions i indicadors d’avaluació. 

 • Disponible en format presencial i en línia
 • Tres sessions de dues hores
 • Sessions adaptables en funció de la demanda

Assessoraments destacats

Assessorament a l'Ajuntament de Sabadell

Hem realitzat una sessió per acompanyar i assessorar a les tècniques de joventut i de Salut comunitària de l’Ajuntament de Sabadell. Hem revisat els continguts i les dinàmiques de la gimcama  “Sexualitats i afectivitat: més enllà del sexe” i hem pogut replantejar nous objectius i maneres d’assolir-los.

Assessoraments online del curs "Repensant l'acompanyament de la Sexualitat"

En el marc del curs Repensant l’acompanyament de la sexualitat, coordinat per l’Agència Catalana de la Joventut, hem assessorat i acompanyat a més d’una trentena de professionals amb la revisió i creació d’activitats i intervencions en matèria d’educació sexual. 

Assessorament als centres educatius de Montornès

Hem iniciat un procés d’acompanyament als centres educatius de primària i secundària de Montornès per poder revisar quines accions s’estan duent a terme sobre educació sexual, per oferir formació teòrica al respecte i per construir un projecte d’intervenció als centres que sigui coherent amb la mirada de la sexualitat, afavorint el treball en xarxa amb tots els agents del municipi.

Assessorament sobre la maleta pedagògica a l'Espai Jove de Canet de Mar

Durant el mes de gener hem realitzat una sessió d’assessorament sobre Educació sexual i sobre com incorporar la maleta al dia a dia de l’Espai Jove. Hem explicat tots els materials i hem proposat eines i dinàmiques per fer-los servir amb les joves!

Aquesta web utilitza Cookies pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic sobre el botó Acceptar, acceptes lús daquestes tecnologies i el processament de les teves dades per a aquestes finalitats.   
Privacidad