Tallers per a infants

Volem acompanyar el descobriment i l’aprenentatge del cos i la sexualitat des de la mirada de l’autoconeixement, la diversitat i el plaer. Parlar del cos i la sexualitat sense tabús, donant tota la informació necessària i resolent els dubtes que sorgeixin.

Descobrim la sexualitat!

En aquest taller abordarem el coneixement del cos i la sexualitat sense tabús i des d’una perspectiva feminista. Ho farem a través de dinàmiques participatives que generin debat entre els i les participants i que permetin resoldre dubtes i reflexionar sobre els mites i tabús al voltant de la sexualitat.

Tallers destacats

Taller Descobrim la sexualitat a l'escola Rambleta del Clot

Hem realitzat dues sessions del taller Descobrim la sexualitat a les classes de 6è de primària de l’escola Rambleta del Clot.

Taller Descobrim la sexualitat als centres educatius de Montornès del Vallès

Al llarg del curs realitzarem sessions del taller Descobrim la sexualitat a diversos centres educatius de Montornès del Vallès: a l’Escola Sant Sadurní, l’Escola Marinada, l’Escola Mogent, l’Escola Can Parera i l’Escola Palau d’Ametllera!  

Taller Descobrim la sexualitat a l'escola Benaula

Durant el mes d’octubre hem realitzat el taller Descobrim la sexualitat a les classes de 6è de primària de l’escola Benaula, a Caldes de Malavella!

Taller Descobrim la sexualitat a l'Escola La Roda, a Terrassa!

Durant el mes de desembre hem realitzat el taller Descobrim la sexualitat a les classes de 6è de primària de l’escola la Roda, a Terrassa! Ha sigut un espai molt interessant on respondre tots els dubtes, preguntes i inquietuds de l’alumnat! 

Tallers Descobrim la sexualitat a l'Escola Congrès d'Indians

Durant el mes d’octubre hem realitzat una sessió del taller Descobrim la sexualitat a les classes de 6è de primària de l’escola Congrès d’Indians, de Barcelona! Hem estat amb uns grups amb molta curiositat i preguntes i hem pogut obrir un espai per trebar tabús i parlar amb naturalitat!

Tallers Descobrim la sexualitat a l'escola Seat

Durant el mes d’octubre hem realitzat dues sessions del taller Descobrim la sexualitat a les classes de 6è de primària de l’escola Seat, a Barcelona! 

Tallers Descobrim la sexualitat a l'escola Catalunya, de Sabadell

A finals de gener hem realitzat el taller Descobrim la sexualitat a les classes de 6è de primària de l’escola Catalunya, de Sabadell.

Tallers Descobrim la sexualitat a l'escola Pare Poveda

Al llarg del mes de novembre hem realitzat dues sessions del taller Descobrim la sexualitat a les classes de 6è de primària de l’escola Pare Poveda, a Barcelona!

Aquesta web utilitza Cookies pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic sobre el botó Acceptar, acceptes lús daquestes tecnologies i el processament de les teves dades per a aquestes finalitats.   
Privacidad