Tallers per a dones i persones amb vulva

Volem treballar l’autoconeixement del cos i la sexualitat des d’una mirada feminista, per alliberar-nos del control i la violència masclista present al llarg de la història. Trencar el tabú i fer-ho en espais de comoditat, reconeixement mutu, cura i cooperació.

Autoconeixement del cos i la sexualitat

En aquest taller reflexionarem al voltant dels mites i tabús existents al voltant de la sexualitat, revisarem les vivències en relació a la pròpia sexualitat  i treballarem l’autoconeixement del cos. Volem trencar l’aïllament amb el que sempre s’ha viscut la sexualitat de les dones, per trobar complicitats i establir aliances. Recuperar el coneixement del propi cos i seguir redescobrint la sexualitat. Sempre en un espai de comoditat i confiança.

Cicle menstrual i autoconeixement del cos

En aquest taller coneixerem amb detall el cicle menstrual, compartirem experiències i aprendrem a reconèixer els canvis que es produeixen al nostre cos. Reflexionarem sobre la mirada social sobre el cicle menstrual i com aquesta ens pot influir en la vivència d’aquest. 

Tallers destacats

Participació a les IX Jornades Feministes de Cardedeu

El divendres 3 de març del 2023 hem participat a les IX jornades feministes de Cardedeu, fent una sessió no mixta per parlar de sexualitat, tabús i mites al llarg de la vida.

Tallers per a col·lectius feministes

Hem realitzat tallers d’autoconeixe-ment del cos i la sexualitat en diferents formats a grups de dones i col·lectius feministes d’arreu del territori: com Degenerades, La Krbassa feminista, La Pira feminista…

Xerrades i tallers per a dones a les Jornades Cuida’t Cuida

Hem participat en dues edicions d’aquestes Jornades (2017 i 2018) realitzant, en cada una, una xerrada mixta sobre sexualitat i un taller només per a dones sobre sexualitat i autoconeixement.
Projecte de la Universitat de Barcelona contra les violències masclistes. “Com construir relacions sexo afectives sanes? Cuida’t, Cuida”.

Aquesta web utilitza Cookies pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic sobre el botó Acceptar, acceptes lús daquestes tecnologies i el processament de les teves dades per a aquestes finalitats.   
Privacidad