Tallers per a dones i persones amb vulva

Volem treballar l’autoconeixement del cos i la sexualitat des d’una mirada feminista, per alliberar-nos del control i la violència masclista present al llarg de la història. Trencar el tabú i fer-ho en espais de comoditat, reconeixement mutu, cura i cooperació.

Autoconeixement del cos i la sexualitat

En aquest taller reflexionarem al voltant dels mites i tabús existents al voltant de la sexualitat, revisarem les vivències en relació a la pròpia sexualitat  i treballarem l’autoconeixement del cos. Volem trencar l’aïllament amb el que sempre s’ha viscut la sexualitat de les dones, per trobar complicitats i establir aliances. Recuperar el coneixement del propi cos i seguir redescobrint la sexualitat. Sempre en un espai de comoditat i confiança.

Cicle menstrual i autoconeixement del cos

En aquest taller coneixerem amb detall el cicle menstrual, compartirem experiències i aprendrem a reconèixer els canvis que es produeixen al nostre cos. Reflexionarem sobre la mirada social sobre el cicle menstrual i com aquesta ens pot influir en la vivència d’aquest. 

Tallers destacats

Xerrades i tallers per a dones a les Jornades Cuida’t Cuida

Hem participat en dues edicions d’aquestes Jornades (2017 i 2018) realitzant, en cada una, una xerrada mixta sobre sexualitat i un taller només per a dones sobre sexualitat i autoconeixement.
Projecte de la Universitat de Barcelona contra les violències masclistes. “Com construir relacions sexo afectives sanes? Cuida’t, Cuida”.

Tallers per a col·lectius feministes

Hem realitzat tallers d’autoconeixe-ment del cos i la sexualitat en diferents formats a grups de dones i col·lectius feministes d’arreu del territori: com Degenerades, La Krbassa feminista, La Pira feminista…