Tallers per a famílies

Creiem que és imprescindible revisar i donar importància al paper que fem les famílies i referents en l’acompanyament de la sexualitat d’infants i joves. Volem reflexionar sobre la mirada i la manera amb la que fem aquest acompanyament i oferir eines per a fer-ho d’una manera més crítica i conscient. Volem generar un espai on pugueu resodre dubtes, debats i reptes que ens planteja l’acompanyament de la sexualitat. 

Com acompanyem la sexualitat a la infància?

Una, dues o més sessions

En aquest taller qüestionarem com podem acompanyar la sexualitat a casa, sempre una perspectiva feminista. Facilitarem eines, recursos i estratègies a les famílies o referents adultes per acompanyar la sexualitat dels infants. Ho farem a través de teoria i de dinàmiques pràctiques i participatives que generin debat i que permetin reflexionar sobre mites i tabús al voltant de la sexualitat i sobre com podem acompanyar-los com a famílies durant cadascuna de les etapes del desenvolupament. Parlarem del treball en xarxa i de l’educació sexual des d’una perspectiva comunitària.

Com acompanyem la sexualitat a l’adolescència?

Una, dues o més sessions

Com puc parlar amb el meu fill o filla adolescent sobre sexualitat?  En aquest taller qüestionarem com podem acompanyar la sexualitat a casa, sempre una perspectiva feminista. Facilitarem eines, recursos i estratègies a les famílies o referents adultes per acompanyar la sexualitat de les joves i ho farem a través de teoria i de dinàmiques pràctiques i participatives que generin debat i que permetin reflexionar sobre mites, tabús i dubtes al voltant de la sexualitat. Obrirem la mirada i qüestionarem de quina manera som referents i quin acompanyament estem fent a les joves i parlarem també de quins són els seus referents. 

Tallers destacats 

Formació a famílies a Mataró

Durant el mes de gener hem fet una formació a famílies sobre com acompanyar la sexualitat d’adolescents i joves,  que complementa la intervenció amb l’aumnat i la formació a professorat de l’escola Meritxell. 

Formació a famílies de l'Escola Can Manent sobre com acompanyem la sexualitat a la infància

Durant el mes de novembre hem anat a Cardedeu i hem realitzat una sessió amb les famílies de l’esola Can Manent! Un espai on repensar l’acompanyament de la sexualitat, compartir debats, reptes, eines i premisses per un bon acompanyament.

Formacions per famílies a Sarrià de Ter

Durant el mes de novembre hem realitzat dues sessions de formació per famílies i referents de les adolescents. Hem replantejat l’educació sexual, hem ampliat la mirada, hem tingut debats imprescindibles i hem parlat d’eines i estratègies per millorar l’acompanyament des d’una perspectiva comunitària. 

Formacions per famílies i referents sobre com acompanyem la sexualitat a l'Oficina Jove de Sabadell

Durant el mes de novembre hem realitzat dues sessions de formació per famílies i referents de les adolescents. Hem replantejat l’educació sexual, hem ampliat la mirada, hem tingut debats imprescindibles i hem parlat d’eines i estratègies per millorar l’acompanyament des d’una perspectiva comunitària. 

Tres sessions de formació per famílies de l'Escola Unamuno, de Santa Coloma de Gramanet.

Durant els mesos d’abril i maig estem impartint tres sessions per a famílies sobre l’acompanyament de la sexualitat. 

Sessions de formació per famílies a Tona i Taradell!

Durant els mesos de gener i març estem impartint diverses sessions per a famílies sobre l’acompanyament de la sexualitat. Ho farem a través del Rusc, el projecte de prevenció de la Mancomunitat la Plana!

Sessions de formació a famílies de Montonrès del Vallès

Durant els mesos d’abril i maig hem anat al l’Escola Mogent i als insituts Marta Mata i  Vinyes Velles a parlar sobre l’acompanyament de la sexualitat amb infants i joves! Aquestes intervencions formen part del projecte transversal que estem realitzant a Montornès del Vallès! 

Formació al cicle Parlem en família! a Granollers

Durant el mes de novembre hem realitzat una sessió de formació per famílies en el marc del programa Parlem en família de l’Ajuntament de Granollers. Un espai de debat i intercanvi sobre l’abordatge de la sexualitat a l’adolescència! 

Aquesta web utilitza Cookies pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic sobre el botó Acceptar, acceptes lús daquestes tecnologies i el processament de les teves dades per a aquestes finalitats.   
Privacidad