Tallers per a famílies

Creiem que és imprescindible revisar i donar importància al paper que fem les famílies i referents en l’acompanyament de la sexualitat d’infants i joves. Volem reflexionar sobre la mirada i la manera amb la que fem aquest acompanyament i oferir eines per a fer-ho d’una manera més crítica i conscient. Volem generar un espai on pugueu resodre dubtes, debats i reptes que ens planteja l’acompanyament de la sexualitat. 

Com acompanyem la sexualitat a la infància?

Una, dues o més sessions

En aquest taller qüestionarem com podem acompanyar la sexualitat a casa, sempre una perspectiva feminista. Facilitarem eines, recursos i estratègies a les famílies o referents adultes per acompanyar la sexualitat dels infants. Ho farem a través de teoria i de dinàmiques pràctiques i participatives que generin debat i que permetin reflexionar sobre mites i tabús al voltant de la sexualitat i sobre com podem acompanyar-los com a famílies durant cadascuna de les etapes del desenvolupament. Parlarem del treball en xarxa i de l’educació sexual des d’una perspectiva comunitària.

Com acompanyem la sexualitat a l’adolescència?

Una, dues o més sessions

Com puc parlar amb el meu fill o filla adolescent sobre sexualitat?  En aquest taller qüestionarem com podem acompanyar la sexualitat a casa, sempre una perspectiva feminista. Facilitarem eines, recursos i estratègies a les famílies o referents adultes per acompanyar la sexualitat de les joves i ho farem a través de teoria i de dinàmiques pràctiques i participatives que generin debat i que permetin reflexionar sobre mites, tabús i dubtes al voltant de la sexualitat. Obrirem la mirada i qüestionarem de quina manera som referents i quin acompanyament estem fent a les joves i parlarem també de quins són els seus referents. 

Tallers destacats 

Formació a famílies de l'Escola Can Manent sobre com acompanyem la sexualitat a la infància

Durant el mes de novembre hem anat a Granollers i hem realitzat una sessió amb les famílies de l’esola Can Manent! Un espai on repensar l’acompanyament de la sexualitat, compartir debats, reptes, eines i premisses per un bon acompanyament.

Formacions per famílies i referents sobre com acompanyem la sexualitat a l'Oficina Jove de Sabadell

Durant el mes de novembre hem realitzat dues sessions de formació per famílies i referents de les adolescents. Hem replantejat l’educació sexual, hem ampliat la mirada, hem tingut debats imprescindibles i hem parlat d’eines i estratègies per millorar l’acompanyament des d’una perspectiva comunitària. 

Assessorament als centres educatius de Montornès

Hem iniciat un procés d’acompanyament als centres educatius de primària i secundària de Montornès per poder revisar quines accions s’estan duent a terme sobre educació sexual, per oferir formació teòrica al respecte i per construir un projecte d’intervenció als centres que sigui coherent amb la mirada de la sexualitat, afavorint el treball en xarxa amb tots els agents del municipi.

Formació al cicle Parlem en família! a Granollers

Durant el mes de novembre hem realitzat una sessió de formació per famílies en el marc del programa Parlem en família de l’Ajuntament de Granollers. Un espai de debat i intercanvi sobre l’abordatge de la sexualitat a l’adolescència! 

Aquesta web utilitza galetes pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic sobre el botó Acceptar, acceptes l\\\'ús d\\\'aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per a aquestes finalitats.    Veure Política de Galetes
Privacidad