Què fem

Tallers per a joves

Creiem en una educació afectiva i sexual de joves i adolescents que s’integri de manera transversal en tot el procés educatiu. Amb els taller volem fomentar una educació sexual que fugi de la visió heteronormativa i binària i dels missatges basats en la por, els mites i els tabús. Una educació sexual que s’enfoqui des de l’autoconeixement, la diversitat i el plaer.

Tallers per a dones i persones amb vulva

Volem treballar l’autoconeixement del cos i la sexualitat des d’una mirada feminista, per alliberar-nos del control i la violència masclista present al llarg de la història. Trencar el tabú i fer-ho ens espais de comoditat, reconeixement mutu, cura i cooperació.

Tallers per a educadores i famílies

Creiem que és imprescindible revisar i donar importància al paper que fem en l’acompanyament de la sexualitat d’infants i joves. Volem reflexionar sobre la mirada i la manera amb la que fem aquest acompanyament i oferir eines a les educadores, famílies i referents per a poder fer-ho d’una manera més crítica i conscient.

Tallers per a infants

Volem acompanyar el descobriment i l’aprenentatge del cos i la sexualitat des de la mirada de l’autoconeixement, la diversitat i el plaer. Parlar del cos i la sexualitat sense tabús, donant tota la informació necessària i resolent els dubtes que sorgeixin.

Assessoraments

Des de Mandràgores oferim assessorament i acompanyament a professionals que estigueu duent a terme intervencions sobre educació sexual i vulgueu replantejar-les i transformar-les, així com a persones i equips que vulgueu inciar projectes o activitats educatives relacionades amb les sexualitats.

Tots els tallers

Aquesta web utilitza Cookies pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic sobre el botó Acceptar, acceptes lús daquestes tecnologies i el processament de les teves dades per a aquestes finalitats.   
Privacidad