Projectes propis 

Mandràgores creiem necessària l’elaboració de propostes alternatives per transformar la realitat. És per això, que ens comprometem a elaborar material pedagògic i productes alternatius i a fomentar la col·laboració amb altres dones i projectes autogestionats. Si hi estàs interessada escriu-nos a info@mandragores.cat

La diversitat és divertida

Un conte per llegir i jugar, acompanyat d’una proposta de dinamització i una guia terminològica

La diversitat és una de les principals característiques de l’ésser humà i la seva sexualitat, i és l’ingredient necessari per acompanyar la construcció de la identitat de les criatures des de l’escolta, el joc, l’experimentació i el descobriment, entenent-la sempre com a quelcom canviant. Conèixer la identitat d’una persona només es pot fer a partir del seu propi relat. El conte que tens a les mans és un material interactiu per jugar amb la diversitat, principalment en relació amb la genitalitat, la identitat i l’expressió de gènere. Trobareu 9 personatges que es poden combinar per crear-ne 729 de nous. A més a més, el llibre també conté una pàgina on la criatura es pot dibuixar i descriure’s a si mateixa.

Està escrit en majúscules per facilitar la lectura a qui està començant.
Edat recomanada: entre els 3 i els 8 anys

Un conte il·lustrat per Eva Palomar i coeditat entre Mandràgores i Pol·len edicions https://pol-len.cat/

Preu: 12€

Voluptas

Joc eròtic

Una baralla de 50 cartes que conté 2 jocs, un per cada cara. L’objectiu és divertir-se, explorar, innovar i gaudir de la sexualitat, tot ampliant l’imaginari de pràctiques sexuals i partint de la comunicació i l’escolta al cos. Les diverses pràctiques que es reflecteixen creen un nou espai de representació allunyat de la heteronormativitat, el jovencentrisme de cossos tersos i funcionals, de kamasutras impossibles…

Un joc creat per Lídia Sardà i Mandràgores, amb il·lustracions de Mònica Toledo. 

Preu: 20€

Lubricant

Oli lubricant 100% natural, artesà, envasat en vidre i elaborat a partir del coneixement de les plantes remeieres de la Marta (@lasilvestrina). Amb l’objectiu de fer salut a partir de les plantes remeieres que tenim a l’abast i recuperar tot aquest coneixement que hem anat perdent al llarg dels segles!

Plaer: perquè afegir lubricació a la nostra vulva i lliscar per totes les seves parts incrementarà les nostres sensacions! El podeu fer servir per masturbar-vos, fer-vos un massatge per tot el cos, estimular zones erògenes…

Salut: perquè està fet d’oli d’ametlles dolces, oli de coco verge bio, oleat de calèndula, oleat d’aloe vera orgànic i extracte d’aloe vera. Ens hidrata la vulva i ens pot facilitar l’autoexploració externa i amb l’espècul.

Preu: 12,5€

Desig d’escuma viva

Relats eròtics escrits i il·lustrats per dones

En aquest petit recull unes quantes dones ens regalen el plaer de poder llegir-les i d‘endinsar-nos en les seves fantasies, acompanyades d‘il·lustracions inspiradores. Amb Desig d’escuma viva volem posar la sexualitat i el plaer de les dones al centre i volem donar-nos l’oportunitat de trobar espais d’autoplaer per atrevir-nos a connectar amb els nostres desitjos i a plasmar-los sense tabús. Ens ha arribat el moment de gaudir!

Preu: 13€

Alua

Campanya sobre l’autoconeixement del cos

Amb l’objectiu de millorar l’autoconeixement del cos i la sexualitat, durant el setembre del 2019 vam iniciar la campanya de consells a través del personatge de l’Alua. A través de diferents publicacions l’Alua compartia coneixements i eines per millorar el saber del propi cos. L’autoconeixement és clau per l’empoderament, perquè conèixer-nos ens fa més autònomes i lliures!

DinaMites

Campanya per trencar mites i tabús

Amb l’objectiu de reflexionar de forma crítica al voltant del gènere i la sexualitat, trencar mites i tabús i difondre de manera visual i senzilla contingut que treballem dia a dia, a l’inici del 2018 vam engegar la campanya #dinaMITES, amb una publicació mensual il·lustrada per la Gemma Tauler.

Compreses de tela

Compreses de tela dissenyades i confeccionades per Ca la Fil (@estelacalafil).

Reutilitzables i de llarga vida
Tela exterior i farcit absorbent 100% cotó
Capa interior impermeable i traspirable
Compactes i còmodes, de diferents mides i absorcions per crear el teu kit personal segons les teves necesitats!
No contaminen l’ambient, ni a tu mateixa
T’ajuden a connectar i prendre més consciència del teu cicle i menstruació 
Fetes a casa artesanalment amb molt d’amor!

Preu:

Salvagotes (les més petites): 10€
Compresa Dia d’1 o 2 capes d’absorció: 13€
Compresa Nit 2 capes d’absorció: 14€
Compresa Nit 3 capes d’absorció: 15€