Projectes propis 

Mandràgores creiem necessària l’elaboració de propostes alternatives per transformar la realitat. És per això, que ens comprometem a elaborar material pedagògic i productes alternatius i a fomentar la col·laboració amb altres dones i projectes autogestionats. Si hi estàs interessada escriu-nos a info@mandragores.cat

Lubricant

Oli lubricant 100% natural, artesà, envasat en vidre i elaborat a partir del coneixement de les plantes remeieres de la Marta (@lasilvestrina). Amb l’objectiu de fer salut a partir de les plantes remeieres que tenim a l’abast i recuperar tot aquest coneixement que hem anat perdent al llarg dels segles!

Plaer: perquè afegir lubricació a la nostra vulva i lliscar per totes les seves parts incrementarà les nostres sensacions! El podeu fer servir per masturbar-vos, fer-vos un massatge per tot el cos, estimular zones erògenes…

Salut: perquè està fet d’oli d’ametlles dolces, oli de coco verge bio, oleat de calèndula, oleat d’aloe vera orgànic i extracte d’aloe vera. Ens hidrata la vulva i ens pot facilitar l’autoexploració externa i amb l’espècul.

Preu: 12,5€

Desig d’escuma viva

Relats eròtics escrits i il·lustrats per dones

En aquest petit recull unes quantes dones ens regalen el plaer de poder llegir-les i d‘endinsar-nos en les seves fantasies, acompanyades d‘il·lustracions inspiradores. Amb Desig d’escuma viva volem posar la sexualitat i el plaer de les dones al centre i volem donar-nos l’oportunitat de trobar espais d’autoplaer per atrevir-nos a connectar amb els nostres desitjos i a plasmar-los sense tabús. Ens ha arribat el moment de gaudir!

Preu: 13€

Alua

Campanya sobre l’autoconeixement del cos

Amb l’objectiu de millorar l’autoconeixement del cos i la sexualitat, durant el setembre del 2019 vam iniciar la campanya de consells a través del personatge de l’Alua. A través de diferents publicacions l’Alua compartia coneixements i eines per millorar el saber del propi cos. L’autoconeixement és clau per l’empoderament, perquè conèixer-nos ens fa més autònomes i lliures!

DinaMites

Campanya per trencar mites i tabús

Amb l’objectiu de reflexionar de forma crítica al voltant del gènere i la sexualitat, trencar mites i tabús i difondre de manera visual i senzilla contingut que treballem dia a dia, a l’inici del 2018 vam engegar la campanya #dinaMITES, amb una publicació mensual il·lustrada per la Gemma Tauler.