Projectes propis 

Mandràgores creiem necessària l’elaboració de propostes alternatives per transformar la realitat. És per això, que ens comprometem a elaborar material pedagògic i productes alternatius i a fomentar la col·laboració amb altres dones i projectes autogestionats. Si hi estàs interessada escriu-nos a info@mandragores.cat

Sexualitat en joc

Què entenem per sexualitat? Com s’ha configurat al llarg de la història? Com es construeix el desig? Les dones es masturben menys? Hi ha una manera de follar bé? El porno té conseqüències en la sexualitat? Què és el consentiment? Què hem de fer per millorar la comunicació en una trobada sexual? Com em puc responsabilitzar millor de la meva salut sexual? Quina importància té la relació amb el cos en la vivència de la sexualitat?
Sexualitat en joc, responem sense tabús a aquests i altres interrogants i us convidem a abordar alguns dels mites existents al voltant de la sexualitat. A partir de la revisió de les nostres pròpies experiències, aquest manual bàsic i didàctic ens redescobreix l’educació sexual des de l’autoconeixement, la diversitat i el plaer.  

Preu: 12,5€

La diversitat és divertida

Un conte per llegir i jugar, acompanyat d’una proposta de dinamització i una guia terminològica

La diversitat és una de les principals característiques de l’ésser humà i la seva sexualitat, i és l’ingredient necessari per acompanyar la construcció de la identitat de les criatures des de l’escolta, el joc, l’experimentació i el descobriment, entenent-la sempre com a quelcom canviant. Conèixer la identitat d’una persona només es pot fer a partir del seu propi relat. El conte que tens a les mans és un material interactiu per jugar amb la diversitat, principalment en relació amb la genitalitat, la identitat i l’expressió de gènere. Trobareu 9 personatges que es poden combinar per crear-ne 729 de nous. A més a més, el llibre també conté una pàgina on la criatura es pot dibuixar i descriure’s a si mateixa.

Està escrit en majúscules per facilitar la lectura a qui està començant.
Edat recomanada: entre els 3 i els 8 anys

Un conte il·lustrat per Eva Palomar i coeditat entre Mandràgores i Pol·len edicions https://pol-len.cat/

Preu: 12€

Voluptas

Joc eròtic

Una baralla de 50 cartes que conté 2 jocs, un per cada cara. L’objectiu és divertir-se, explorar, innovar i gaudir de la sexualitat, tot ampliant l’imaginari de pràctiques sexuals i partint de la comunicació i l’escolta al cos. Les diverses pràctiques que es reflecteixen creen un nou espai de representació allunyat de la heteronormativitat, el jovencentrisme de cossos tersos i funcionals, de kamasutras impossibles…

Un joc creat per Lídia Sardà i Mandràgores, amb il·lustracions de Mònica Toledo. 

Preu: 20€

Bossa Voluptas

La bossa de Voluptas Joc eròtic, il·lustrada per Mònica Toledo. 

Voluptas és un joc creat per Lídia Sardà i Mandràgores, amb il·lustracions de Mònica Toledo. na baralla de 50 cartes que conté 2 jocs, un per cada cara. L’objectiu és divertir-se, explorar, innovar i gaudir de la sexualitat, tot ampliant l’imaginari de pràctiques sexuals i partint de la comunicació i l’escolta al cos. 

Preu: 5€

Desig d’escuma viva

Relats eròtics escrits i il·lustrats per dones

En aquest petit recull unes quantes dones ens regalen el plaer de poder llegir-les i d‘endinsar-nos en les seves fantasies, acompanyades d‘il·lustracions inspiradores. Amb Desig d’escuma viva volem posar la sexualitat i el plaer de les dones al centre i volem donar-nos l’oportunitat de trobar espais d’autoplaer per atrevir-nos a connectar amb els nostres desitjos i a plasmar-los sense tabús. Ens ha arribat el moment de gaudir!

Preu: 13€

Guia “Sexeja’t”

Una guia sobre sexualitat diverses i plaents

La sexualitat és una dimensió de les persones que engloba aspectes com: la identitat, l’orientació afectivo-sexual, el sexe, el plaer, el gènere, les relacions interpersonals, les creences, les pràctiques, els desitjos, les fantasies… Ens acompanya sempre, des del naixement fins la mort, però no sempre de la mateixa manera: canvia i evoluciona constantment en funció del nostre moment vital, les experiències viscudes, els aprenentatges…

Amb Sexeja’t: una guia sobre sexualitats diverses i plaents volem que saccegis la teva sexualitat. Que et coneguis i descobris sense tabús, de manera responsable però també plaent.

Alua

Campanya sobre l’autoconeixement del cos

Amb l’objectiu de millorar l’autoconeixement del cos i la sexualitat, durant el setembre del 2019 vam iniciar la campanya de consells a través del personatge de l’Alua. A través de diferents publicacions l’Alua compartia coneixements i eines per millorar el saber del propi cos. L’autoconeixement és clau per l’empoderament, perquè conèixer-nos ens fa més autònomes i lliures!

DinaMites

Campanya per trencar mites i tabús

Amb l’objectiu de reflexionar de forma crítica al voltant del gènere i la sexualitat, trencar mites i tabús i difondre de manera visual i senzilla contingut que treballem dia a dia, a l’inici del 2018 vam engegar la campanya #dinaMITES, amb una publicació mensual il·lustrada per la Gemma Tauler.